ΕΙΔΗΣΕΙΣ FOOTBALL

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, MΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ, BΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!

Στην Ακαδημία LEMASIA, με εμπειρία 19 χρόνων μεταδίδουμε στα παιδιά την φιλοσοφία της Ακαδημίας μας που χρειάζεται κάθε παιδί για να αθλείται διασκεδάζοντας, να δημιουργεί φίλους και να αποκτά ομαδικό πνεύμα.

Τα προγράμματα μας και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι μας καταρτίζονται από τις εξειδικευμένες τεχνικές Ομάδές της Ακαδημίας με βάση την ηλικία του παιδιού, για αγόρια και κορίτσια από 2 μέχρι 12 χρονών και όχι μόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα του παιδιού να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση αλλά και διασκέδαση.

Οι προπονητές της Ακαδημίας μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο την προπόνηση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών.


Η LEMASIA FOOTBALL ACADEMY είναι για αγόρια και κορίτσια από 5 μέχρι 12 χρονών και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των παιδιών και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, για αυτό και φροντίζει τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Διατηρούμε και εξελίσσουμε από το 2000, Ομάδες και Παιδιά, μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Διπλωματούχοι προπονητές με ποιότητα και εμπειρία 19 χρόνων στο παιδικό ποδόσφαιρο.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ - VALLEY SPORTS ARENA
99598857 Χρίστος Κολιανδρής
99666689 Στέλιος Μιχαηλίδης 

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΤΙΧΗ - FOOTBALL PARK
99418959 Mάριος Δημοσθένους

ΚΛΙΜΑΚΙO ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙAΣ ‎- ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
99362625 Aντρέας Ματθαίου

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ
99511458 Κυριάκος Πάσιας

https://www.facebook.com/LemasiaFootballAcademy


 

Η LEMASIA JUNIOR ACADEMY είναι ένα πρόγραμμα ποδόσφαιρου για αγόρια και κορίτσια από 2 μέχρι 5 χρονών που γίνεται σε κλειστό γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών. Τα παιδιά εξασκούνται, μαθαίνουν, βελτιώνονται και απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο κάνοντας τα πρώτα σωστά βήματα από επαγγελματίες προπονητές. Το πρόγραμμα είναι πολύπλευρης ανάπτυξης δεξιοτήτων με διασκεδαστικές ασκήσεις ευκινησίας, ισορροπίας, και συντονισμού. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, κοινωνικότητα, καθώς επίσης αναπτύσσει κίνητρα και την θέληση των παιδιών να πετύχουν τους στόχους τους.

99 84 16 00 ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Στο κλειστό γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών του Grammar School (Πάνθεα).

https://www.facebook.com/LemasiaJuniorAcademy/
H LEMASIA KIDS ACADEMY είναι ένα πρόγραμμα για αγόρια και κορίτσια από 2 1/2 μέχρι 7 ετών που εισάγει την σωματική δραστηριότητα σe κλειστό γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών. Το προσωπικό αποτελείται από ειδικούς πτυχιούχους οι οποίοι θα μεταφέρουν στις προπονήσεις τις βασικές αρχές της Άσκησης, του Ποδοσφαίρου, της Ψυχολογίας, του Δημιουργικού Χορού και της Κίνησης. Μια ευκαιρία για τα παιδιά να γίνουν ενεργά σωματικά.τους συναρμογή. υποστήριξη, τα παιδιά διασκεδάζουν και απολαμβάνουν την εμπλοκή τους με το πρόγραμμα, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη μυοσκελετική και νευρομυϊκή τους συναρμογή.

99 99 39 90 ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Στο κλειστό γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών EK Sports Performance, Στέλιου Κυριακίδη (Τσίρειο).

ΤΕΤΑΡΤΗΣτο κλειστό γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών του Grammar School (Πάνθεα). 

https://www.facebook.com/lemasiakidsacademy/